Religieuze geletterdheid in het openbaar basisonderwijs : een onderzoek naar wat de bijdrage van christelijke theologie kan zijn bij het ontwikkelen van religieuze geletterdheid, bij kinderen in het openbaar onderwijs, gelet op de actief-pluriforme opdracht in het openbaar onderwijs en de vernieuwde wetgeving rondom burgerschapsonderwijs.

Remmelink-Schouten, Anne (2023) Religieuze geletterdheid in het openbaar basisonderwijs : een onderzoek naar wat de bijdrage van christelijke theologie kan zijn bij het ontwikkelen van religieuze geletterdheid, bij kinderen in het openbaar onderwijs, gelet op de actief-pluriforme opdracht in het openbaar onderwijs en de vernieuwde wetgeving rondom burgerschapsonderwijs. Student thesis.

[img] Text (Afstudeerscriptie MA)
2023 Schouten, scriptie.pdf

Download (725kB)

Samenvatting

Masterthesis Identiteit, ethiek en samenleving

Item Type: Scriptie (Student thesis)
Titel: Religieuze geletterdheid in het openbaar basisonderwijs : een onderzoek naar wat de bijdrage van christelijke theologie kan zijn bij het ontwikkelen van religieuze geletterdheid, bij kinderen in het openbaar onderwijs, gelet op de actief-pluriforme opdracht in het openbaar onderwijs en de vernieuwde wetgeving rondom burgerschapsonderwijs.
Number of Pages: 51
Theologische Universiteit: Theologische Universiteit Kampen
Bachelor- of Masterscriptie: Master
Date Deposited: 14 Jun 2023 13:20
Last Modified: 14 Jun 2023 13:20

Actions (login required)

View Item View Item