Browse by Type Universiteit

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Creators | Item Type | No Grouping
Jump to: A | B | G | H | J | N | O
Number of items: 17.

A

Alderliesten, Arthur (2021) Dietrich Bonhoeffer en de bio-ethiek van het levensbegin. Student thesis.

Arie Jacobus den, Heijer (2021) Portraits of Paul's performance as public messenger of God in the Book of Acts. Doctoral thesis.

B

Bijnagte-Zijderveld, Fieke (2021) Navolging als vormend principe in de pedagogiek van Bavinck. Student thesis.

Bos, Johan (2021) Volkskerk of buurtkerk? Een onderzoek naar de missionaire mogelijkheden van de volkskerk. Student thesis.

Bremmer, Gerben (2021) Welke heilsopvattingen motiveren de vrijwilligers van de Protestantse Gemeente Rijnsburg in de wijk Kleipetten in hun missionaire buurtpastoraat? Student thesis.

Broeke, C. van den (2021) Heb uw naaste niet lief als uzelf? : de rol van naastenliefde in het recht, de rechtstheologie en het kerkrecht. Theologische Universiteit Kampen, Kampen.

G

Graaf, Kasper de (2021) Hij schiep ons, Hem behoren wij : onderzoek naar het spreken over JHWH als schepper van Israël binnen de theologie van Jesaja. Student thesis.

Groot, Rien de (2021) Michael Polanyi's conception of truth as an antidote to post-truth. Student thesis.

H

Haan-Wilts, Lyanne de (2021) Een zaak van gesprek. Een analyse van pastorale gesprekken in gemeentesetting volgens het format van het Case Studies Project. Student thesis.

Hakvoort, Richard G. (2021) Interne focalisatie in 1-2 Samuël toegepast op de narratieve interpretatie van de Jonatan verhalen. Student thesis.

Heusinkveld, Bert-Jan (2021) De betere mens: een medisch-ethisch kader voor mensverbetering vanuit christelijk perspectief. Doctoral thesis.

Hoegee-Muilwijk, Linda (2021) Death Across Intercultural Churches: een onderzoek naar omgang met de dood in interculturele pioniersplekken. Student thesis.

J

Joosse, Mark (2021) De spanning bovenuit: een theologisch empirisch ethisch onderzoek naar besluitvorming bij ethische dilemma’s op de werkvloer. Student thesis.

N

Nagel, M.H. (2021) Vernieuwd naar Zijn beeld: een Bijbels ethisch filosofisch onderzoek naar het gebruik van kunstmatig intelligente apparatuur in en aan het lichaam en het hoofd in het kader van de moderniteit van de mensverbetering. Student thesis.

O

Ommen, Robert van (2021) De kerk en het Koninkrijk van God. Student thesis.

Oosterhuis, Gertjan (2021) Met pijn in het hart: onderzoek naar de overstap van leden van gereformeerde kerken naar evangelicale kerken. Student thesis.

Oussoren, K.A.T. (2021) LEF | Leven leren delen : een onderzoek naar de Learning Community van LEF. Student thesis.

This list was generated on Thu Mar 28 16:31:20 2024 CET.